Seslerin derinliklerine dalın, yaşamın ritmini yakalayın

Dorumed İşitme Merkezi Konya

  • Anasayfa
  • Dorumed İşitme Merkezi Konya
Blog Image

Dorumed İşitme Merkezi Konya

Son yıllarda oldukça sık rastlanan bir sorun olarak karşımıza çıkan işitme problemi günümüz teknolojisi ile çözülebilir hale gelmiş, bu engelin ortadan kaldırılması ve hafifletilmesi için teknolojiye başvurulmuştur. Çoğu kişide sonradan rastlanılan bir sorun olarak baş gösteren işitme kaybı, sağırlığa kadar ilerleyen ciddi bir rahatsızlığın başlangıcı olabilir. 


Duyu kaybı yaşıyor ve işitmede güçlük çekiyorsanız Dorumed İşitme Merkezi Konya ile iletişime geçebilir, işitme kaybı hakkında detaylı bilgi alarak çözüm olanakları ile tanışabilir, Dorumed İşitme Merkezi’nin diğer şehirlerde ki şubelerinin iletişim bilgilerini alabilirsiniz. 


Kaliteli İşitme Cihazı 


Uygun fiyatlı işitme cihazları her ne kadar başta iyi bir seçenek gibi gelse de süre geçtikçe bu cihazların çok çabuk bozulduğunu ve bu cihazlarda normal cihazlara nazaran yüksek bir pil tüketiminin gerçekleştiğini deneyimlersiniz. Bu durumdan korunmak için Alman yapımı özel işitme cihazları kullanmanız gerekir. Philips işitme cihazları ve Oticon işitme cihazlarını bünyesinde bulunduran Dorumed İşitme Merkezi ile kaliteli işitme cihazları sizlerle.


Taksitli işitme cihazı imkanından, SGK desteğinden yararlanmak ve daha pek çok seçenek için Dorumed İşitme Merkezi Konya’yı seçin. Dorumed İşitme Merkezi, sahip olduğu pil takip sistemi ile kişilerin işitme cihazı için alım gerçekleştirdiği piller üzerinde takip sistemi kurarak kişilerin pil yeterlilik seviyelerini düzenli olarak takip edebilmekte ve pilin bitmeye yaklaşması durumunda kullanıcıları haberdar edebilmektedir. Bu sistem sayesinde kişiler sorunsuz ve kesintisiz bir sosyal hayat sürer. 


Uzun yıllardır süregelen deneyimi ve alanında uzman çalışanları ile Dorumed İşitme Merkezi sizinle. Uygun fiyata kaliteli bir işitme cihazı almak ve cihazınıza uygun implant pilleri ile tanışmak için Dorumed İşitme Merkezi ile iletişime geçebilir ve sosyal yaşamınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.