Seslerin derinliklerine dalın, yaşamın ritmini yakalayın

İşitme Cihazı

Blog Image

İşitme Cihazı


Son yıllarda kişiler tarafından sıkça rastlanılan bir sorun olan işitme problemi, pek çok kişinin fark edemediği ve ileri safhalarda duyamaz hale gelerek tespit ettiği bir sorun olarak karşımıza çıkar. Bu durumda kişiler işitme cihazı türlerinden kendine en uygun olanı kullanması ile çözülebilecek, ileri derece duyu kayıplarında süreci hafifletebilecek bir çözüm yöntemidir.

İşitme cihazı kişilere kaybettiği duyma refleksini kazandırarak, kullanıcıların sosyal hayatlarından geri kalmamasını ve yaşamlarına kaldığı yerden devam etmesini sağlar.  İşitme cihazlarının pek çok türü bulunmaktadır. Bu türler kişinin yaşına, duyu kaybının miktarına ve daha pek çok faktöre göre türevlendirilebilir. İşitme cihazı türleri şu şekildedir:

·         Kulak Arkası (BTE)

·         Kulak İçi (ITE)

·         Kanal İçi (ITC)

·         Komple Kanal İçi (CIC)

·         Hoparlör Kulak İçi (RIE)

·         Kemik Yolu işitme cihazları

 

Bu türler içerisinden size en uygun olanı seçebilir ve kaybettiğiniz hayat neşesini geri kazanabilirsiniz.

İşitme cihazı türü seçimi konusunda Dorumed İşitme Merkezi ile iletişime geçebilir uzman odyologlar yardımı ile doğru bir tercih yapabilirsiniz.

 

İşitme Cihazı Fiyatları

İşitme cihazları duyu gücü, tasarımsal özellikler gibi pek çok faktöre göre değişkenlik göstermektedir. Fakat unutulmamalıdır ki bu alanda en ii başarıya ve sonuca sahip cihazlar Alman Malları olarak nitelendirilen işitme cihazları olarak karşımıza çıkar. Dorumed İşitme en kaliteli işitme cihazı türlerini sunmasının yanı sıra daha pek çok ek hizmeti de bünyesinde barındırmaktadır. Bu ek hizmetler şu şekildedir:

 

·         12 Ay Taksit İmkanı

·         5 Yıl Garanti

·         Evde Destek Hizmeti

·         Sgk Desteği

 

Bu ek hizmetlerden yararlanmak için Dorumed İşitme ile iletişime geçebilir, ürünler ve ek hizmetler hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Sektöre ilk adım attığı andan bu yana pek çok kişiyi ses ile kavuşturan Dorumed İşitme, pek çok şube ile her yerde. İşitme kaybınıza bir son vermek ve sizin için kısılan hayatın sesini yeniden açmak için Dorumed İşitme ile iletişime geçin.